Of Golden Copse Hill Labradors
OVER ONS
  NIEUWS
   ONZE ROEDEL
      PUPS
       Onze drie kanjers!

                Sarah, Sil en Senna

        

       VOORSTELLEN

        

       Wij zijn Pieter en Imca Bosma en sinds 1998 zijn wij in de ban van de labrador. Onze 1e lab was Tosca, een geel teefje, zij is 12,5 jaar geworden. Bijna drie jaar later kwam Joy, een 10 maanden oude zwarte reu, als grote vriend van Tosca, in ons leven. Joy, een labrador met een gouden karakter, heeft een heerlijk leven bij ons gehad en is in december 2014 op bijna 14-jarige leeftijd overleden. Zowel Tosca als Joy zijn bij ons komen wonen als herplaatsers. 

       Na het overlijden van Tosca zochten wij weer een maatje voor Joy en zo is in april 2011 Senna (Boggy Valley's Sarah), als pup van 8 weken, bij ons komen wonen. En wat een feest! Senna is een heerlijk open, kiene labrador, ze wil graag voor je werken en heeft bovendien een zeer lief karakter. 

       Op 10 juni 2013 is onze roedel uitgebreid met onze kanjer Sil (Enjoy just for Fun v.d. Ansjoros), een zachtaardige lieve reu. "Joris goedzak" zullen we maar zeggen.

       Inmiddels is onze grote wens in vervulling gegaan en is op 5 februari 2014 het eerste nestje Labradors bij ons geboren. Senna heeft met haar stoere vriend Seb (Thunder in the Sky v.d. Ansjoros) een prachtig nest van maar liefst 10 gezonde puppy's op de wereld gezet, 5 gele reutjes en 5 gele teefjes. Uit deze combinatie hebben wij Sarah (Starry Sky of Golden Copse Hill) aangehouden.

       Het is voor ons heel belangrijk dat de honden gezond zijn en gezond blijven, daarom moeten de ouders van de pups getest zijn op HD, ED en ogen. Verder moeten beide ouders een sociaal en lief karakter hebben.  

       Wij zijn lid van de Nederlandse Labrador Vereniging (NLV) en Labrador Kring Nederland (LKN) en fokken volgens de regels van de Raad van Beheer en de rasvereniging. 

       De pups die we af en toe zullen hebben voldoen dan ook aan de regels van de NLV en wij zullen gebruik maken van het NLV koopcontract.  

       Een goed contact met onze pupkopers is een vereiste. Wij beloven nooit zomaar pups door de telefoon of via de e-mail, maar maken altijd eerst persoonlijk kennis met de toekomstige eigenaren voor we mensen een pup beloven.

       Als er door wat voor reden dan ook door de baasjes plots niet meer voor de hond gezorgd kan worden, zullen wij zorg dragen voor de herplaatsing of nemen wij de hond zelf terug. Het mag in ieder geval niet zo zijn dat de hond in een asiel terechtkomt of bij mensen die er niet de beste bedoelingen mee hebben, dit is voor ons zeer belangrijk.